WhatsApp 06 11 922 044
taal
logo Equi Smart Abcoude

Paarden te koop

Hieronder staat een aantal van onze paarden dat te koop wordt aangeboden. Daarnaast hebben we nog jonge paarden beschikbaar van 1 – 3 jaar.

Zoekt u een getalenteerd jong sportpaard, dat is opgegroeid onder optimale omstandigheden en op een gezonde, paardvriendelijke manier is getraind?

De paarden van Equi Smart hebben interessante bloedlijnen, zijn opgegroeid in kuddeverband, lopen 24/7 buiten en krijgen de beste zorg met o.a. onbeperkt ruwvoer, vitaminen/mineralenbrok met laag suiker/zetmeelgehalte en regelmatige behandelingen door osteopaat, hoefsmid en tandarts.

De training wordt vanaf 2,5-jarige leeftijd rustig begonnen, waarbij de paarden eerst basis manieren aanleren en in vertrouwen voor de mens leren werken.

Vervolgens worden ze lange tijd vanaf de grond getraind om hun lichaam sterker en gebalanceerder te maken, zodat de overgang naar het dragen van een ruiter op hun rug uiteindelijk met gemak wordt gemaakt. Deze aanpak maakt dat schade van stress en overbelasting wordt vermeden, en creëert sterke, duurzame rijpaarden. Onze paarden zijn vanaf het begin fysiek en mentaal in balans en doen met plezier hun werk.

Sleutels in de training zijn balans, rompstabiliteit en lengte in de hals, wat onverenigbaar is met nog altijd populaire, maar schadelijke laag, diep en rond rijden. Onze paarden worden daarom alleen verkocht aan mensen die specifiek op zoek zijn naar een paard dat zonder tijdsdruk, met lengte in de hals en de neus voor de loodlijn is getraind, en die de training op deze manier zullen voortzetten. Begeleiding hierbij is eventueel mogelijk.

Vanwege de kwaliteit van de bloedlijnen en de investeringen in voeding, verzorging en training vallen onze paarden in een hogere prijsklasse.

Doet E.S.

Don Renoir x Sir Lui

€ 5.500,-

Meer informatie
LaBella

Bon Coeur x Sir Lui

€ 17.500,-

Meer informatie
Jorento SIH

Sorento x Ampère

€ 17.500,-

Meer informatie
Kerel ES

Franklin x Don Renoir

€ 25.000,-

Meer informatie
Liv E.S.

EyeCatcher x Negro x Damiro

€ VERKOCHT

Meer informatie
Loetje ES

All at Once x Don Renoir

€ VERKOCHT

Meer informatie

Heb je vragen?

Bel/WhatsApp 06-11922044 | Email info@equi-smart.nl

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram