WhatsApp 06 11 922 044
taal
logo Equi Smart Abcoude

Loetje ES

All at Once x Don Renoir

Kenmerken

Geslacht:
Ruin
Stokmaat
1,63m
Geboortejaar:
 2016
Fokrichting:
Dressuur
Kleur:
Zwart
Prijs:
VERKOCHT incl. BTW

Eigenschappen

Loetje ES, zwarte zeer aansprekende en getalenteerde ruin (gecastreerd begin juli 2019), van All at Once x Don Renoir x Sir Lui. 4 jaar, circa 1,63m. Halfbroer van Kerel ES, die als veulen derde werd op KWPN veulenkampioenschappen. Uit deze moederlijn komen alleen maar zeer getalenteerde en correct gebouwde paarden.

Loetje is intelligent, leergierig en heel mensgericht. We zijn gestart met opbouwen van de communicatie tbv het grondwerk en het geven van vertrouwen. Recent is gestart met trainen dmv grondwerk/longeren.

Loetje heeft erg veel vermogen en talent voor het hogere werk. Hij is krachtig en lijkt ook te kunnen springen (aangezien hij ook over de sloten springt…). Hij heeft een stabiel, rustig karakter, en heeft ook zeker pit.

Stamboom

prestaties

Loetje ES is leergierig en graag aan het werk. Hij heeft mooie ruime gangen en kan goed springen (over de sloten...)


bloedverwanten

Loetje ES is eenhalf broer van de getalenteerde Kerel ES die derde is geworden op de nationale veulen keuring.


vader

All at Once (Ampère x Gribaldi x Jazz), Deze prachtige zwarte hengst van 1.72 is goedgekeurd bij het Westfalen, Hannover en is aangewezen voor het KWPN. Binnenkort staat zijn lichte tour debuut gepland.

Zijn nafok is veelbelovend. Zo werd afgelopen jaar Jatilinda kampioen op de Nationale merrie keuring en won de Horsefood competitie, waar tevens zijn zoon Jappeloup tweede werd. Ook zijn er al 5 gekeurde zonen in Duitsland en meerdere premie merries.


Meer informatie over Loetje ES?

Bel/WhatsApp 06-11922044 | Email info@equi-smart.nl

Delen

naar alle paarden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram