WhatsApp 06 11 922 044
taal
logo Equi Smart Abcoude

Doet E.S.

Don Renoir x Sir Lui

Kenmerken

Geslacht:
Merrie
Stokmaat
1,67m
Geboortejaar:
 2008
Fokrichting:
Dressuur
Kleur:
Koffievos
Prijs:
5.500,- incl. BTW

Eigenschappen

Doet ES (Catinka van de Kempenhoeve) is een hele getalenteerde, werkwillige merrie die 5 veulens heeft gehad – 4 zelf en 1 via embryotransplantatie. Ze is maar kort onder het zadel geweest. Tussen de drachten door is er wel met haar gewerkt. Na 2 veulens heeft ze 1 jaar pauze gehad – toen is ze gereden. We zijn haar nu weer aan het oppakken.

Doet is een geweldige moeder en heel correct gebouwde merrie.

Stamboom

prestaties

Doet ES heeft veulens van verschillende vaders die allen zeer goed gebouwd zijn en hele fijne sportpaarden zijn geworden.


bloedverwanten


vader

Don Renoir is een zoon van de beroemde Donnerhall en presteerde uitstekend in de wedstrijden voor jonge paarden van LRV en KBRSF en won ook verscheidene LRV-wedstrijden. In 2005 maakte hij de overstap maken naar de Lichte Tour (Prix St. Georges) en in de voorbije jaren won hij verscheidene nationale en internationale wed-strijden op dit niveau. Don Renoir kreeg van de BWP jury een uitstekend afstammelingenrapport na drie jaar dekdienst. In 2006 was hij al dadelijk winnaar van de schaal dr. Tijskens en in 2008 kreeg hij nogmaals deze prijs, die uitgereikt wordt aan de hengst waarvan de afstammelingen het beste presteren op de dressuurwedstrijden jonge paarden LRV.


Meer informatie over Doet E.S.?

Bel/WhatsApp 06-11922044 | Email info@equi-smart.nl

Delen

naar alle paarden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram